Over mij

Ik ben Vivianne Dubbelman en trotse eigenaresse van Viv’s Muziekfabriek. In 2017 ben ik afgestudeerd aan de Academie voor Muziekeducatie en mag me dus officieel Muziek Docent noemen.

Muziek is al van kinds af aan een belangrijk onderdeel van mijn leven, maar ook het lesgeven zat er al van jongs af aan in. Toen ik zes jaar was, heb ik met plezier AMV lessen gevolgd. Aan het eind van deze cursus mocht ik een ander instrument kiezen dan de blokfluit en ik koos voor de klarinet. Dit speel ik nog steeds bij Hamonie Oefening in Standdaarbuiten. Daarnaast ben ik op mijn veertiende jaar begonnen met pianospelen. Toen ik eenmaal een studie moest kiezen, besloot ik muziek en het lesgeven te combineren.

De passie voor muziek wil ik graag overdragen aan jonge kinderen. Ik heb zelf altijd veel plezier met het muziek maken en dan vooral bij het samenspelen. Ik wil dan ook kinderen de kans geven om te ervaren hoe het is om samen muziek te maken. Vandaar dat de muzieklessen in groepen worden gegeven.

Ik heb op verschillende basisscholen les gegeven aan de groepen 1/2 tot en met groep 8. Ook heb ik in 2016 met een collega een kinderkoortje geleid waar we een aantal keer mee hebben opgetreden, met als hoogtepunt een kinderkoorfestival in Tilburg.

Om te zorgen dat ik zoveel mogelijk kinderen bereik met muziek, besloot ik in 2016 om mijn eigen bedrijfje op te starten: Viv’s Muziekfabriek. Na een succesvolle AMV cursus in datzelfde jaar besloot ik dat het na een jaar van afwezigheid (i.v.m. verblijf in buitenland) weer tijd is om aan de slag te gaan. En daar heb ik enorm veel zin in!c76c98_0f5bc37085ac4891901f485ee4a2978c