Pianoles

Op dit moment worden er geen nieuwe leerlingen aangenomen.

Wilt je kind graag piano leren spelen? Dat kan bij Viv’s Muziekfabriek! In een programma wat is afgesteld op zijn of haar wensen, leert hij/zij de basis van pianospelen. De lessen duren 30 minuten per keer en worden aangeboden in twee opties:

  1. In een strippenkaart van 10 lessen. Deze kost €220. Na aanschaf van de strippenkaart is deze 15 weken geldig. Bevallen de lessen? Dan kan je opnieuw een strippenkaart kopen. Is het toch niet wat je zoekt? Dan zit je na die 10 lessen nergens meer aan vast.
  2. In maandelijkse betaling waarbij je elke week les hebt. Een les kost €20. Hierbij geldt een opzegtermijn van een maand.

Geld terug krijgen? Als je in de gemeente Moerdijk woont, kan je onder de 21 jaar subsidie aanvragen bij de gemeente. Zo krijg je een deel van je lesgeld terug. Dat is mooi meegenomen, toch?

Ben je nog niet helemaal zeker of het wel iets voor je kind is, of twijfelt hij of zij nog en heb je geen piano? Dan is een keyboard de oplossing, een prima alternatief als je pas net begint.

De lessen vinden plaats in Standdaarbuiten. Heb je interesse? Stuur dan mailtje of meld je aan via onderstaand formulier.

Door aan te melden ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

 

Naam ouder/verzorger
Via dit mailadres neem ik contact op
Naam van leerling